Virus ZIKA en HORIZON 2020

HORIZON 2020

12 de febrer 2016

Els informem que La Comissió Europea prepara una convocatòria per a abordar recerca urgent contra el virus Zika i altres amenaces emergents d’Amèrica Llatina en el marc d’Horitzó 2020.
Una de les accions realitzades és l’establiment d’una convocatòria específica per a ZIKV amb el següent títol”Addressing the urgent research gaps against the Zika virus and other emerging threats in Latin America“, que s’ha pre-publicat l’11 de febrer de 2016 i compta amb 10 milions d’euros de pressupost. La publicació formal està previst que es realitze el 15 de març i el tancament per a l’enviament de sol·licituds el 28 d’abril.

Referent a la convocatòria específica, està anunciada la celebració d’un seminari web que podran seguir des de l’ordinador tots els interessats el 16 de febrer a través d’aquest enllaç en el qual s’explicaran tots els detalls de la convocatòria. Addicionalment, poden veure un catàleg no exhaustiu en el qual es descriuen les capacitats i interessos de diferents grups espanyols tant públics com a privats referent a aquesta emergència.

Així mateix, poden veure tota la informació relativa a les accions realitzades per la Unió Europea a través del següent enllaç.