Eventos / Esdeveniments / Events
Gener 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Spin-Offs

La creació d’empreses a partir de l’activitat investigadora universitària és en l’actualitat un dels principals mecanismes de generació de competitivitat i de renovació del teixit productiu en els països més desenvolupats del món. La creació d’aquest tipus d’empreses implica la transferència d’un coneixement i uns resultats d’investigació, desenvolupats com a conseqüència de la funció investigadora i docent del personal de la universitat i finançats, total o parcialment, amb fons públics, i sobre l’explotació dels quals té la institució universitària uns drets reconeguts per l’actual marc jurídic.

La UMH, conscient dels beneficis i l’impacte positiu que genera aquest tipus d’empreses en el desenvolupament socioeconòmic de la regió, en la pròpia universitat, en els seus grups d’investigació i en els promotors de les mateixes, ha engegat un conjunt d’accions que contribueixen a capitalitzar el coneixement de la Universitat mitjançant l’impuls de la creació d’aquestes empreses de base tecnològica. Totes aquestes actuacions s’emmarquen en el Programa INIZIA gestionat per la Fundació Quòrum.

La OTRI participa en el procés de creació d’empreses mitjançant l’anàlisi de la naturalesa dels resultats d’investigació i la formalització de l’acord de transferència de tecnologia a subscriure entre la UMH i la nova empresa.