HORIZON-MSCA-2022-PF-01-01

Mobilitat Internacional

31 de maig 2022

L’objectiu de les Beques Postdoctorals MSCA és millorar el potencial creatiu i innovador dels investigadors que tenen un doctorat i que desitgen adquirir noves habilitats a través de la formació avançada, la mobilitat internacional, interdisciplinària i intersectorial. Les beques postdoctorals de MSCA estaran obertes a investigadors excel·lents de qualsevol nacionalitat. També encoratja als investigadors a treballar en projectes d’investigació i innovació en el sector no acadèmic i està obert a investigadors que desitgen reintegrar-se a Europa, a aquells que es veuen desplaçats per conflictes, així com a investigadors amb alt potencial que busquen reiniciar les seues carreres en investigació.

Termini: 14 setembre 2022 17.00:00 hora de Brussel·les

Més informació